Повернутися до звичайного режиму

Засідання районної колегії за темою "Підсумки участі випускників 11-х класів закладів загальної середньої освіти району всіх типів та форм власності у зовнішньому незалежному оцінюванні — 2018"

11 грудня 2018 року на базі методичного центру Управління освіти відбулось засідання районної колегії за темою"Підсумки участі випускників 11-х класів закладів загальної середньої освіти району усіх типів та форм власності у зовнішньому незалежному оцінюванні —2018", у якому взяли участь керівники усіх закладів загальної середньої освіти району. На засіданні було детально проаналізовано вибіркові показники результативності участі закладів загальної середньої освіти району у ЗНО,"тепловий" аналіз правильності виконання випускниками завдань ЗНО з різних предметів. Також на колегії був представлений досвід роботи з організації підготовки учнів до ЗНО у Харківському ліцеї №107 та Харківській спеціалізованій школі №134.
Представлені матеріали стануть у нагоді керівникам шкіл для проведення подібного аналізу у підпорядкованих закладах, визначення конкретних шляхів, спрямованих на підвищення якості підготовки учнів до ЗНО.

Презентація "Про підсумки аналізу результатів участі закладів загальної середньої освіти Київського району в зовнішньому незалежному оцінюванні 2018 року"
Кiлькiсть переглядiв: 196